برند ایمپلنت

قیمت ایمپلنت,کاشت دندان,کلینیک ایمپلنت,برند ایمپلنت,ایمپلنت دندانی,ایمپلنت تهران,ایمپلنت

برند ایمپلنت

قیمت ایمپلنت,کاشت دندان,کلینیک ایمپلنت,برند ایمپلنت,ایمپلنت دندانی,ایمپلنت تهران,ایمپلنت

سن مناسب برای ایمپلنت کردن

سن مناسب برای ایمپلنت کردن

باید تا سن 18 سالگی صبر کرد تا اسکلت صورت شکل کامل خود را بگیرد  در غیر این صورت ممکن است در آینده ایمپلنت دندانی کوتاه تر به نظر برسد. در بعضی موارد مثلا اگر چند ایمپلنت دندانی در یک ناحیه کاشته شده باشد و پروتزی به شکل بریج روی ایمپلنت ها نصب شده باشد مقاومت بریج مانع از رشد اسکلتال در آن ناحیه میشود و بنابر این بیمار دچار دفرمتی صورتت میشود ولی پس از سن 18 سالگی هیچ محدودیت  وجود ندارد و تا هر سنی  میتوان ایمپلنت دندانی انجام داد.

در سنین پایین تر برای تک دندان میشود ایمپلنت دندانی انجام داد ولی باید پروتز ایمپلنت دندانی پس از 18 سالگی تعویض شود تا اندازه آن با دندان های مجاور تناسب داشته باشد.

موارد استفاده از ایمپلنت دندانی

ایمپلنت دندانی را میتوان بجای موارد زیر استفاده کرد

جایگزین یک دندان از دست رفته

جایگزین یک دندان Missing

جایگزین گروهی دندان ها بصورت بریج

جایگزینی تمامی دندان های یک فک کامل

ثابت نمودن دست دندان های لق

یک دندان از دست رفته

بریج با چند دندان از دست رفته

بهتر است که ایمپلنت ها به همدیگر متصل شوند و به صورت گروهی روکش شوند تا اینکه تک تک و به طور مجزا روکش شوند به این دلیل که میتوانند در تحمل فشارهای جویدن به کمک هم  بیایند.

برطرف کردن لقی دست دندان

برای این کار میتوان از Ball and socket و یا از Locator استفاده کرد این ابزار از دو قسمت مجزا تشکیل شده اند و یکی به فیکسچر و دیگری به پروتز وصل می شود و با اتصال این دو قسمت دست دندان به فک متصل شده و از لقی جلوگیری می شود.

ایمپلنت فوری چیست؟

در بعضی موارد خاص اگر شرایط خیلی مساعد باشد میتوان بلافاصله تاج را به ریشه کاشته شده متصل کرد ولی احتمال شکست درمان تا 20% افزایش می یابد.

برای انجام این کار باید عرض و طول استخوان ایده آل باشد و تراکم استخوان هم به حدی باشد که بتوان ایمپلنت را با نیروی 60 نیوتن بست. پروتز این ایمپلنت باید کوتاه باشد که در هنگام  جویدن به فیکسچر فشار وارد نشود و نیز باید از جنس کامپوزیت یا آکریل باشد.

ایمپلنت فوری فقط برای 5 دندان قدامی انجام میشود که جنبه زیبایی دارند.

بعد از مدت پنج ماه روکش موقت با روکش اصلی تعویض میشود.

شرایط لازم برای ایمپلنت فوری  

5 دندان قدام بالا و یا فک پایین بصورت گروهی یا تک تک وجود حداقل 6 میلیمتر عرض استخوان

وجود حداقل 13 میلیمتر طول مفید استخوان

تیپ یک یا دو یا حداکثر 3 استخوانی

گیر اولیه 35 الی 60 نیوتن

رعایت بهداشت دهان ودندان

عدم وجود براکسیزم

موفقیت ایمپلنت دندانی چقدر است؟

موفقیت ایمپلنت دندانی 97% دیده شده، در 3% موارد بجای پیوند استخوان بافت لثه ای به ایمپلنت دندان میچسبد و در این موارد بایستی ایمپلنت دندانی خارج شده و مجددا ایمپلنت جدید  کاشته شود.

علت این پدیده وارد شدن ضربه به ایمپلنت دندان است که منجر به تکان خوردن ایمپلنت و جوش نخوردن آن به استخوان میشود. همانطور که میدانیم برای جوش خوردن استخوان باید هیچ حرکتی وجود نداشته باشد بنابراین وارد شدن فشار به ناحیه میتواند منجر به جوش نخوردن ایمپلنت دندان شود.

از دیگر مواردی که ممکن است پیش بیاید این است که بدن بیمار واکنش جسم خارجی نشان دهد و آنرا پس بزند این پدیده بسیار نادر است و اگر پیش بیاید میتوان دو ماه صبر کرد و دوباره کار را تکرار کرد و امیدوار بود بدن آنرا بپذیرد.

بهداشت دهان و دندان از شاخص های بسیار مهم در موفقیت است.

استعمال دخانیات از موارد عدم موفقیت میباشد.

انتخاب بیمار

از نقطه نظر روانشناسی بیماران به چهار دسته ی زیر تقسیم می شوند.

گروه اول Philosophical

گروه دوم Exacting

گروه سوم Hysterical

گروه چهارم Indifferent     

گروه اول کسانی هستند که منطقی عمل می کنند و شرایط را درک میکنند و با آن کنار می آیند آنها بهترین افراد هستند.

گروه دوم ایده آل گرا هستند رضایت آنها بسیار مشکل است و زیاد ایراد میگیرند ولی اگر بتوانیم رضایت آنها را جلب کنیم بهترین مبلغ برای کار ما می شوند.

گروه سوم افرادی هستند که هیچ گاه راضی نمی شوند و گفته را به هر سویی می کشانند ولی پایان نمی دهند بهترین کار آن است که برایشان کاری انجام نشود.

گروه چهارم این افراد بی انگیزه هستند و عوامل خارجی دیگر مثل خواهر برادر همسر باعث شده که دنبال درمان بروند آنها هیچ نظر خاصی نسبت به درمان ندارند همچنین ممکن است بیماران بصورت زیر گروه بندی شوند.

PERFECTIONIST

EXPECTATIONIST

COMMUNICATOR

UNCOOPERATIVE

بیمار ایمپلنت بجز داشتن استخوان با کیفیت و کمیت و بهداشت و شرایط سیستمیک مناسب باید از درصد موفقیت زمان انتظار و شکل پروتز نهایی اطلاع کافی داشته و آنرا بپذیرد و آمادگی  برای صرف زمان احتمالی بیشتر را داشته باشد.

بسیاری از بیماران گمان می کنند که ایمپلنت دندانی به عنوان یک درمان پیشرفته از آخرین پروتزهای کاسمتیک هم زیباتر هستند در صورتیکه اگر بیماری تحلیل استخوانی شدید داشته باشد ممکن است که روکش دندانش بسیار بلند تر شود وهمین باعث میشود که بیمار پس از صرف شش ماه انتظار به خواسته اش نرسد فقط بخاطر اینکه اصل زیبایی برایش بزرگنمایی شده و بیانن می شود که پروتز قبلی ام که یک فیلیپر ارزان قیمت بود زیباتر از ایمپلنت گران قیمتم بود و اینهمه هم برایش انرژی صرف نکردم. حال اگر شما تمام مزایای ایمپلنت دندانی را بشمارید توجیه بهه حساب میاید ولی اگر پیش از درمان این مورد باز شود بیماری که فقط به زیبایی فکر میکند شاید از ابتدا این کار را شروع نمیکرد. یکی از بیماران من که بیست و چهار ساله بود گفت ترجیحح میدادم که چند سال دیگر با فیلیپر سر میکردم و مثلا در سی و چهار سالگی ایمپلنت میکردم.

بعضی ها هم بعلت فضای اینتر اکلوزالی کم باید پروتز پیچ شونده بگیرند که در مقایسه با ایمپلنت دندانی فامیلشان شما مورد سوال قرار میگیرید که چرا پروتز من سوراخ است و بهترین چیزی که به شما می گویند این هست که آقای دکتر به نظر من پروتز کار شما اصلا کار بلد نیست.

در خصوص دندان های مولر چون تاج به نسبت ایمپلنت دندانی بسیار بزرگتر است به همین خاطر ممکن است در زیر دندان  گیرغذایی ایجاد شود این هم از مواردی هست که با آن زیاد مواجه  میشویم و باید بیماران شرایط موجود را بپذیرند

بیماران سیگاری باید بدانند که مصرف سیگار باعث میشود که نگهداری ایمپلنت دندانی توسط بافت بدن ضعیف تر می شود اگر فرد سیگاری مشکل بهداشتی نداشته باشد و از لحاظ کیفیت و کمیت استخوان مناسبی داشته باشد به شرط آنکه از سه هفته قبل از جراحی و سپس بعد از آن روزی چهار نخ بیشتر نکشند کاشت ایمپلنت مانع ندارد

یکی از بیماران من میگفت من بیشنر هم میکشم ولی مطمئن هستم مشکلی برایم پیش نمیاید چون وقتی سیگار میکشم یک گاز دندانپزشکی میگذارم روی ایمپلنتم.

تاثیر سیگار بر بافت های مختلف این است که ترکیب منوکسید کربن با گلوبول قرمز بسیار سریع تر از اکسیژن میباشد و از آنجاییکه برای بقای حیاط بافت احتیاج به اکسیژن است تا بطور مداوم سلول های جدید ساخته شود تا جایگزین سلول های از دست رفته بشوند جابجایی اکسیژن با منوکسید کربن باعث میشود ساخت و ساز سلول های جدید به مخاطره بیافتد و بافت نگه دارنده ایمپلنت دندانی رو به زوال برود و در نتیجه ثبات ایمپلنت دندانی در استخوان رفته رفته کاهش یابد.

مطالب مرتبط:

قیمت ایمپلنت

ایمپلنت تهران

کاشت دندان

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.